AKCIA -20% NA ZRNKOVÚ KÁVU

3 jednoduché dôvody, prečo dať šancu kapsulovej káve

Kapsulové kávovary sú dlhodobo populárne vďaka praktickým výhodám, ktoré ľudia oceňujú vo svojom zrýchlenom životnom tempe. Rána, keď nezazvoní budík či kratšia prestávka v práci - aj to sú situácie, kedy sú kávové kapsuly skutočnou spásou.

Keď hovoríme o kapsulovej káve, myslíme tým jednotlivo porciované dávky kávy, najčastejšie s obsahom 5 - 7 gramov mletých zŕn. Ich obal je vyrobený z plastu, hliníka a iných recyklovateľných materiálov, ktoré dnes dokážeme bezpečne zužitkovať.

 

Aké sú výhody kávových kapsúlcaffeitaliano_nespresso_kavovar

 

Rýchla príprava obľúbeného nápoja

Najvýraznejšou výhodou kávových kapsúl je blesková príprava kávy. Vďaka nej si domácnosti či firmy pochvaľujú ušetrený čas. Navyše, značky sa orientujú na vysokú kvalitu mletej kávy v kapsulách, takže zážitok z expresne pripravenej kávy je umocnený výborným espressom, ktoré si vychutná každý sám bez pomoci baristu.

 

Trvácna chuť kapsulovej kávy

Výhodou kávových kapsúl je, že chuť a aróma kávy ostane dlhšie čerstvá, keďže je vákuovo zabalená. V kapsulách sú uschované čerstvo pomleté zrná, ktoré si v takej podobe dlhšie udržia svoj chuťový profil. Skvelým príkladom sú v tomto smere kapsuly Lavazza Blue Espresso Dolce do kávovarov Lavazza® Blue, 100% Arabika z Brazílie s jemnou kyslosťou a tónmi vanilky.

 

Žiadne starosti s upratovaním

Tí, ktorí majú skúsenosť s prípravou kávy cez pákový kávovar vedia, že udržať kuchyňu čistú pri jeho pravidelnom používaní je v niektorých chvíľach náročné. Príprava kávy v kapsulovom kávovare je jednoduchá a nevzniká okolo nej veľa neporiadku v podobe rozsypanej kávy či striekajúcej vody. Navyše, tieto zariadenia nevyžadujú takmer žiadnu údržbu - potrebné je iba pravidelné čistenie odkvapkávacej misky a ich odvápnenie. Stačí sa len pozrieť na Caffeitaliano SMF02 kávovar, elegantné zariadenie určené na Nespresso kapsuly. Príprava espressa je tak skutočne jednoduchá.

 

Zapáčila sa Vám predstava dynamickej prípravy espressa? V ponuke Caffeitaliano nájdete výber kvalitnej kapsulovej kávy, ktorej chuť výberových zŕn Vám spríjemní každé ráno.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz