AKCIA -20% NA ZRNKOVÚ KÁVU

Čajové tyčinky Bistrotea: Príprava sypaného čaju nebola nikdy jednoduchšia

Ak ste fanúšikom poctivého sypaného čaju, no nemáte dostatok času na jeho prípravu, odporúčame vám zbystriť pozornosť: firma Bistrotea prináša čajové Tpody - tyčinky, vďaka ktorým si doprajete chutnú šálku čaju skutočne kdekoľvek.

 

Na rozdiel od klasických čajových vrecúšok s prachom z pomletých rastlín, Bistrotea tyčinky obsahujú kvalitný sypaný čaj - starostlivo vyberané čajové lístky a bylinky. Tyčinka s perforovanou fóliou je navrhnutá tak, aby sa pri zaliatí uvoľnilo čo najviac prirodzených vôní, aróm a chutí z jej bylinného obsahu.

 

Výrobok obsahuje výlučne organické zmesi bylín bez prídavku cukru. Je to ideálna voľba pre ľudí, ktorí si radi doprajú dúšok kvalitného čaju, no nemajú priestor na jeho dôkladnú prípravu. Či už ste stále na cestách alebo čas trávite na miestach, kde si nemôžete v kľude pripraviť šálku čistého čaju, Bistrotea čajové tyčinky dokonale splnia vašu predstavu o lahodnom hrnčeku bylinkových vôní a chutí.

 bistrotea_mix_zeleny_cierny_caj_32tpod__caffeitaliano

Posilnite sa v zimnom období kvalitnými bylinnými čajmi. Zalejte si tyčinky z mixu čajov Bistrotea čaj Mix - 32 čajových podov s príchuťami červený čaj - jahoda, čierny čaj - jablko a škorica, zelený čaj - zázvor, červený čaj - jasmín a lotos, čierny čaj - Earl grey, zelený čaj - citrónová tráva, zelený čaj - mäta, červený čaj - vanilka a broskyňa. Tyčinky môžete zaliať horúcou aj studenou vodou - chute a prírodné arómy sa uvoľnia v prípade oboch podmienok. 

 

 

Prečo piť Bistrotea

Výhody prípravy čaju tyčinkami Bistrotea hovoria jasne:

  • Sýta chuť bylín v každej šálke
  • Tpody obsahujú pravý sypaný čaj
  • Výrobok obsahuje organické byliny a čajové lístky
  • Výrazná aróma a chuť aj pri príprave studeného nápoja
  • Čajová tyčinka sa dá použiť aj ako lyžička
  • Recyklovateľný obal
  • Praktické balenie vhodné na cesty, do kabelky či zásuvky
  • Jednoduchá príprava čaju bez zbytočného odpadu, vďaka čomu je Bistrotea vhodné aj ako ponuka čajov v reštauráciách alebo kaviarňach.




Zaujala vás predstava rýchlej a jednoduchej prípravy sypaného čaju? Kúpou Bistrotea v eshope Caffeitaliano si doprajete pravú chuť bylín behom pár minút. Vychutnajte si zásluhou čajových tyčiniek kvalitný čaj za akýchkoľvek okolností a na ktoromkoľvek mieste.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz