AKCIA -20% NA ZRNKOVÚ KÁVU

Ako si najlepšie vybrať kávovar pre svoju dennú rutinu

Pripraviť si dobrú kávu, ako z obľúbenej kaviarne, je slastná predstava každého kávičkára. Tí, ktorí si kávu takej kvality dokážu dopriať aj v domácich podmienkach, sú zväčša gurmáni potrpiaci si na prvotriednych zrnách a ich správnej príprave. 

 

Profesionálna príprava kávy zahŕňa niekoľko krokov, ktorých podcenenie sa prejaví v aróme, tele aj chuti espressa. Tento proces sa dá uľahčiť výberom vhodného kávovaru. 

 

Ako vybrať kávovar do domácnosti

Pri kúpe kávovaru do kuchyne odporúčame zvoliť typ, ktorý bude najlepšie zapadať do vašej dennej rutiny. Máte rušné rána? Rozhliadnite sa po kapsulových či E.S.E. pod kávovarochcaffeitaliano_rekico_kavovar

 

V záujme svižných štartov do pracovných dní je osvedčenou voľbou Rekico kávovar Mosaico display espresso point, kávovar na espresso pointy v modernom dizajne a s technológiou ovládania dotykovým displejom. 

 

Zvažujete ľahko prenosný kávovar? Túto predstavu najlepšie splní french press alebo aeropress. Väčšie množstvo kávy si pripravíte v prekvapkávacom kávovare a silnejšie espresso v moka kanvičke. 

 

Dajte si záležať na výbere mletých zŕn. V ponuke Caffeitaliano objavíte široký výber druhov a značiek prémiových mletých káv, ktoré dovezieme až k vašim dverám.

 


Aký kávovar je vhodný do firmy

V tomto prípade sa jedná o výkonnejšie stroje, približujúce sa k profesionálnym modelom, ktoré dokážu vyprodukovať viac ako 100 šálok denne.  

 

Pri takej kúpe odporúčame zvážiť automatický kávovar s prednastaveným programom prípravy nápojov, zabudovaným mlynčekom a zásobníkom na mlieko. Automatický kávovar je vďačný z hľadiska jednoduchej prípravy espressa z čerstvých zŕn jedným tlačidlom. Pripravíte tak zakaždým kávový nápoj rovnakej chuti, čo vám zabezpečí konzistentný zážitok. 

 

V tomto smere upozorňujeme na Kávovar SENCOR: SES 9200CH, automatický kávovar s LED dotykovým panelom, so všetkými praktickými funkciami v elegantnom dizajne.

 

Ďalšou z možností je kúpa pákového kávovaru spoločne s baristickými pomôckami. Ten je ale vhodný pre skúsenejšiu obsluhu - ideálne vášnivých kávičkárov v kancelárskom prostredí, ktorí dokážu možnosti pákového kávovaru využiť k príprave špičkového espressa pre splnenie svojich gurmánskych požiadaviek. Používanie pákového kávovaru je spojené s nevyhnutnou údržbou po každej šálke, a teda neporiadkom, ktorý okolo neho prirodzene vzniká. No šálka chutného espressa stojí rozhodne za to. 

 


Kúpa kávovaru nie je žiadna veda, hoci by mala zahŕňať niekoľko uvážených krokov. Inšpirujte sa v ponuke kávovarov v eshope Caffeitaliano a vyberte si ten, ktorý najlepšie zodpovedá Vašim potrebám.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz