AKCIA -20% NA ZRNKOVÚ KÁVU

Ako na rýchle a sýte espresso: kávovar na E.S.E. pody

Pitie kávy počas pracovného týždňa je sprevádzané zrýchleným tempom, ktoré však nesmie vplývať na kvalitu nápoja. Ako uvádzame v článku 3 jednoduché dôvody, prečo dať šancu kapsulovej káve, kapsulové kávovary prinášajú niekoľko výhod - rýchlu prípravu kávy, konzistentnú chuť či bezstarostný servis. Do toho, navyše, preniká súčasná potreba znížiť uhlíkovú stopu svojej kávovej rutiny. Všetky uvedené požiadavky v sebe zahŕňa jedno zariadenie -  automatický kávovar na E.S.E. pody.

 

E.S.E. (Easy Serving Espresso) pody sú malé kávové kapsičky z filtračného papiera vytvorené spoločnosťou Illy v 70. rokoch. Veľkosť podov je spravidla 44 mm a najčastejšie obsahujú približne 7 gramov kávy, prípadne o čosi väčšie množstvo čaju. Pamätajte na to, že použitím E.S.E. podov vytvárate výlučne biorecyklovateľný odpad.

 

Vyberáme automatický kávovar

V tomto prípade odporúčame kávovar na E.S.E. pody Didiesse Frog Magica v rôznych farebných prevedeniach. Vďaka jednoduchej obsluhe si pripravíte bohaté a vyvážené espresso behom pár sekúnd. Následne použité pody jednoducho zahodíte do kompostu alebo bioodpadu. Univerzálny dizajn kávovar predurčuje na používanie na akomkoľvek mieste - od menších domácností po kancelárske priestory. Venujte sebe a svojmu okoliu pohodlné a ekologické pitie kávy vďaka E.S.E. pod kávovaru.

 

Pre uspokojenie tých najnáročnejších kávičkárov dávame do pozornosti 100% kompostovateľné E.S.E. pody Borbone ORO, zmes zŕn Arabiky a Robusty, ktorá vyčaruje sladkastú a sýtu chuť espressa či aromatické cappuccino. V šálke s touto kávou sa snúbi pôžitok z kvalitných zŕn a zodpovednosť voči životnému prostrediu.

 

Ako si zabezpečiť dostatočne rýchlu a spoľahlivo chutnú šálku kávy? Majitelia E.S.E. pod kávovarov môžu potvrdiť, že tento spôsob prípravy kávy zaručí stálu kvalitu chutí, šetrí čas a v neposlednom rade i životné prostredie. 

 



Vyberte si osvedčené zrná či nepoznané príchute nových nápojov ukryté v E.S.E. podoch z eshopu Caffeitaliano. Užite si štedré osvieženie v podobe bohatých chutí.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz