AKCIA -20% NA ZRNKOVÚ KÁVU

Darček pre kávičkára: 5 najlepších darčekov pre milovníkov kávy

Chystáte sa vo svojom okolí obdarovať kávového nadšenca, no sami sa v káve veľmi nevyznáte? Nájsť darček pre kávičkára nie je jednoduchá úloha, obzvlášť ak ide o niekoho so zaužívanými rituálmi. V takomto prípade je nevyhnutné siahnuť po kvalitnom dare alebo milom prekvapení, ktorým obdarovanému rozšírite obzory vo svete kávy.




Kvalitný mlynček na kávuGaggia MD58 mlynček na kávu

Správne namletá káva je základ pre ktorýkoľvek kávový nápoj. Nech sa rozhodnete pripraviť kávu cez akýkoľvek typ kávovaru vedzte, že kvalita mletých zŕn určí jej celkovú chuť. Pri výbere mlynčeka sa zamerajte na kapacitu zásobníka na zrná, jemnosť mletia, kvalitu nožov či pohon. Náročným kávičkárom, ktorí si doprajú profesionálny servis aj v pohodlí domova, odporúčame Gaggia MD58 mlynček na kávu, ktorý spĺňa nároky špičkových kaviarní. 



Prvotriedne kávové zrná

Kvalitné zrná ešte nikdy nikoho neurazili. Ak máte v okolí kávoholika, ktorého chcete potešiť niečím, čo má rád, siahnite po osvedčených zrnách z pražiarní alebo od overených výrobcov. Za nás odporúčame Cagliari Especiado, zmes zŕn Arabiky z Etiópie, Strednej a Južnej Ameriky a Robusty z Indie a Strednej Ameriky. Túto kávu si vychutná gurmán, ktorý ocení intenzívne espresso s hustou krémou. Káva zanechá pôsobivý dojem vďaka exotickej kombinácii tónov vanilky, kakaa, citrusov, kvetov a korenia. Tieto a ďalšie kvalitné zrná nájdete v kategórii Zrnková káva



Kávovar pre každú príležitosť

Darovanie kávovaru môže byť citlivá záležitosť, hlavne ak sa chystáte obdarovať niekoho, kto si bez šálky kávy nedokáže predstaviť svoj deň. Ak vyberáte darček pre človeka, ktorý sa poteší dobre pripravenej káve a ideálne v praktických podmienkach, rozhliadnite sa po automatických kávovaroch. Na výber sú modely na mletú kávu, s mlynčekom na zrná, kapsuly či E.S.E. pody. Je na vašom rozhodnutí, akým kávovarom potešíte vašich najbližších. 



Zdravé alternatívy kávy

Zmesi ukryté v kapsuliach obsahujúce zdravé aktívne zložky, vitamíny, minerály či proteíny posilňujúce organizmus a duševnú rovnováhu nahradia v rušných ránach čerstvé smoothie, na ktoré nie je vždy čas. Jačmeň či zelená káva s hubou Reishi je perfektný dar pre niekoho, kto so záujmom razí zdravý životný štýl. Foodness kapsuly kompatibilné so systémom Dolce Gusto potešia každého nadšenca zdravej výživy v oblasti krásy, zdravia, vitality či vegánskeho stravovania

 

 

Káva s kolagénom

Zvýšená popularita kolagénu nie je iba módny ošiaľ - kolagén preukázateľne podporuje zdravie kĺbov, pomáha pri ich bolesti a regenerácii, zvyšuje elasticitu pokožky, čím spomaľuje jej starnutie, znižuje tvorbu vrások, či zlepšuje kvalitu vlasov a nechtov. Dopĺňanie kolagénu je témou ľudí rôznych záujmov, životných štýlov, veku či pohlavia. Pre udržanie zdravej kondície odporúčame Ženšen kávu s kolagénom s obsahom 2,5 g kolagénu Verisol. Kapsule sú kompatibilné so systémom Dolce Gusto, takže príprava nápoja bude zabezpečená v priebehu pár sekúnd.



Oslovila vás bohatá ponuka eshopu Caffeitaliano? Najlepší darček pre kávičkára nájdete v kategóriách online obchodu. Vyberte pre vašich najdrahších len overenú kvalitu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz