vo vákuovom balení
Najpredávanejšie
![lavazza caffe dek intenso bezkofeinova kava 250g mleta kava vakuovo balena 30arabica 70robusta logo caffeitaliano](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.caffeitaliano.sk/user/shop/detail/1842_lavazza-caffe-dek-intenso-bezkofeinova-kava-250g-mleta-kava-vakuovo-balena-30arabica-70robusta-logo-caffeitaliano.jpg?65b8fcfb
)
Oživte chuťové poháriky s výnimočnou kávou bez kofeínu, ktorá prináša intenzívnu a silnú chuť s príjemnou sladkosťou. Každý dúšok tejto kávy je kulinárskym zážitkom pre vaše...
![lavazza caffe dek bezkofeinova 250g mleta kava 60arabica 40robusta logo caffeitaliano](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.caffeitaliano.sk/user/shop/detail/110_lavazza-caffe-dek-bezkofeinova-250g-mleta-kava-60arabica-40robusta-logo-caffeitaliano.jpg?65b8fc3f
)
Užívajte si výnimočný kávový zážitok s touto bezkofeínovou zmesou. Príjemná a sladká chuť plná arómy vás poteší každým dúškom. S kompozíciou 60% Arabica a 40% Robusta je táto...
Všetko to začalo, keď Luigi Lavazza otvoril prvý obchod Lavazza v San Tommaso v Turíne v roku 1895. Predstavte si, že je obklopený vrecami kávy rôzneho pôvodu, ktoré použil na vytvorenie zmesí.
Každý člen rodiny, ktorý pracoval v spoločnosti, jej pomohol rásť a pretransformovať ju na spoločnosť, ktorá je dnes, stále však vernú kvalite vášne a inovácií zdedených od Luigiho Lavazza.
Luigi Lavazza SpA bola založená v roku 1927 v Corso Giulio Cesare 65. Spoločnosť tvoril Luigi Lavazza, jeho manželka Emilia a jeho deti Maria, Mario a Giuseppe, známy ako Beppe. Založili spoločnosť Luigi Lavazza s kapitálom 1,5 milióna lír. Od týchto začiatkov dobývanie trhu začalo vozovým parkom a predajnou sieťou.
1947 sa objavilo prvé logo Lavazza, ktoré navrhlo Aerostudio Borghi v Miláne. Stredné písmeno „A“ bolo väčšie ako ostatné písmená, ikonický dizajnový prvok, ktorý zotrval dodnes. O dva roky neskôr Lavazza patentovala valcovú nádobu s tlakovým krytom: narodila sa prvá plechovka Lavazza.
V hlavnom sídle spoločnosti Corso Novara sa zrodil priemysel praženia Lavazza a vďaka inovatívnemu spracovateľskému cyklu spoločnosť mohla spracovať viac ako 40 000 kg kávy denne pomocou efektívnejšieho vertikálneho výrobného procesu; v Taliansku to bola skutočná inovácia.