AKCIA -20% NA ZRNKOVÚ KÁVU

Káva v darčekovom balení: Keď je káva ako darček v hlavnej úlohe

Rozhodli ste sa obdarovať vašich blízkych poriadnym dúškom kvalitnej kávy? Ako sme sa rozpísali v článku Darček pre kávičkára: 5 najlepších darčekov pre milovníkov kávy, prvotriedne kávové zrná sú dar, ktorým rozveselíte každého kávového znalca. Vydareným prekvapením je darčekový kôš s obľúbenými maškrtami. Čo nesmie chýbať v darčekovom koši pre kávičkára? A s čím najviac poteší káva ako darček?



Investujte do starostlivo vybraných zŕn

Obdarovaný blízky iste ocení, keď si v darčekovom koši nájde svoju obľúbenú značku kávy. Na to, aby bol zážitok z daru naozaj výnimočný, doplňte výber o exkluzívne a drahšie zrná alebo iné typy kávy. Kupujete kávu milovníkovi čerstvo pomletých zŕn? Skúste mu rozšíriť obzory kvalitnou talianskou kávou. Vyberte rozdielne typy zŕn a zmesí pre skutočne gurmánsky pôžitok. Z nášho výberu odporúčame zrná: 



100% ArabikaBarbera-Clean-Cup-Blend-1-kg

Barbera Clean Cup Blend z ekologického poľnohospodárstva. Stredne pražené zrná z Kostariky a Kolumbie zaručia intenzívnu chuť so sladkými tónmi a miernou kyslosťou. 

 

 

 

Zrná Cagliari Frutado, naopak, zaujmú exotickou vôňou tropického ovocia a kakaa. Výborný dojem zanechá ich sladkastá chuť s karamelovými tónmi so sviežim citrusovým a kvetinovým dotykom. Čo iné môžeme očakávať od kombinácie zŕn zo Strednej Ameriky a Etiópie, všakže?



 

100% Robustaelkafe

Zrná v balení Saicaf Elkafe z Vietnamu pozdvihnú aj to najlenivejšie ráno. Hutná chuť dreva a tabaku s hustou krémou vytvoria v rannej šálke rozhodujúcu chuť kávy, ktorá sa nestratí ani v mliečnej pene cappuccina či latte macchiata.

 

 

 

Kúpou Bonini Napoli Vending darujete jedinečný pôžitok priamo z Neapola. Plná chuť, bohaté telo a podmanivá aróma - to je chuť talianskej kávy.



 

 

Zmes Arabiky a Robustyrekico_quality_zrnkova_kava_1kg_50arabica_50robusta_caffeitaliano

Rekico Quality je zmes Arabiky a Robusty v 50% podiele oboch druhov zŕn. Káva má plnú čokoládovú chuť a krémové smotanové telo. Po dopití v ústach krásne doznieva.

 

 

 

Instantná kávalavazza_prontissimo_classico_instantna_kava_95g_100arabica_caffeitaliano

100% Arabika Lavazza Prontissimo Classico je instantná káva perfektná pre rýchle rána či krátke pauzy v hektických dňoch. Zaliatím stredne pražených zŕn vznikne nápoj s krémovou konzistenciou, vyváženou chuťou a zamatovou arómou. 



 

Samostatná káva ako darček nestačí

Obohaťte darčekový kôš ďalšími drobnosťami súvisiacimi s kávou. Môže ísť napríklad o originálny hrnček (napr. s personalizovaným dizajnom), termosku, papierové filtre, jednoduchší mlynček, kanvičku na kávu, prenosný malý kávovar či pochutiny ku káve v podobe sladkých sušienok alebo chrumiek. Spomenutými maličkosťami dotiahnete váš dar do dokonalosti.




Kupujete darček pre kávového nadšenca? Inšpirujte sa vo výbere produktov eshopu Caffeitaliano a potešte vašich najdrahších šálkou výnimočnej kávy.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz